Opdrachtgevers

Wijkspeeltuin de Boog

Het is juni 2018 als mijn telefoon gaat terwijl ik op de fiets zit. Ik stop en een collega vraagt me of ik ook als coach aan de slag kan. Het blijkt om een speeltuin te gaan op nog geen 5 minuten van mij vandaan. Wijkspeeltuin de Boog. De opdracht: Het sociaal beheer wat sinds januari 2018 in handen ligt van wijkbewoners zien te verbeteren en te zorgen voor rust.  Met subsidie van de gemeente Utrecht ben ik inmiddels een jaar betrokken bij deze prachtige speeltuin. Als coordinator, coach, ondersteuner, begeleider, maar vooral zie ik mezelf als inspirator. Een groene plek waar bewoners en kinderen even tot rust kunnen komen. In 2019 begeleid ik twee medewerkers en bouw ik samen met hen naar een zelfstandige speeltuin waar het sociaal beheer bewoners faciliteert, ondersteunt en zorgt voor een fijne plek om te spelen. In de komende maanden ben ik als coach en ondersteuner betrokken bij de overdracht hiervan zodat in 2020 beide medewerkers samen de speeltuin draaiende kunnen houden.

Basisschool de Vijfhoeven Tilburg

In maart 2016 ben ik gevraagd om voor Basisschool de Vijfhoeven(Stichting Xpect Primair) een radiostudio te realiseren voor onderwijsdoeleinden. Samen de leerkrachten, en een bouwbedrijf heb ik deze radiostudio gerealiseerd en ook geïnstalleerd. OMNI Player marktleider als het gaat om radiosoftware(Radio 538, Radio 2) leverde de software waardoor vanaf november 2016 tot februari 2017 leerlingen les hebben gekregen van mij na school in het maken van live radio. Een compilatie van dit radioproject zie en hoor je hier.  De school is verder gegaan zelfstandig met het eigen radioproject Radio Actief.

Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum

Zowel tijdens het Top 2000 Cafe(Radio2) als 50 jaar 3FM. Met Kids Radio workshops was ik van de partij. Van december 2015 tot december 2016 heb ik meer dan 850 kinderen een radio ervaring meegegeven. Vanuit meerdere mobiele radiosets konden kinderen direct zelf aan de slag met het maken van Radio. Een compilatie van alle radioworkshops hoor je via de knop hieronder.

Stichting Vice Versa Amsterdam

Het begon allemaal met een afstudeer stage bij Stichting Vice Versa waar ik als projectmedewerker verbonden was aan het project United African Roots. Een film en Rootsreis voor jongeren uit Ghana, en Amsterdam Zuidoost. Een bijzondere film ging in november 2007 in premiere. Als projectmedewerker was ik mede verantwoordelijk voor de organisatie van de reis, begeleiding van de filmopnames en heb ik eerste ervaringen opgedaan met subsidie aanvragen, fondsenwerving en het maken van de eindmontage.

Bredeschool Zuilen Utrecht

Sinds 2017 verzorg ik jaarlijks medialessen op deze bredeschool in Utrecht. Met Kids Radio(live radioshow vanuit de school) en in 2019 Vloglessen en het maken van een documentaire.  Een bijzondere en dynamische school waar ik met veel plezier medialessen heb verzorgd.

Blijf op de hoogte van Jeugdmedia.nl En meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • IJsselsteinlaan 6II
  • 3525EW Utrecht
  • 06-14734231
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2019 Jeugdmedia